Menu
EUR

Veranda's

 

We komen ze vaak tegen: het tuinhuis met veranda. Een veranda overkapping hoeft zeker niet altijd aan uw woning gebouwd te worden. Het is juist goed mogelijk om een overkapping veranda achter in uw tuin te realiseren. Dit kan bijvoorbeeld vrijstaand als tuin veranda, maar dus zeker ook als tuinhuis met veranda. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een glas veranda of aluminium veranda's. Een veranda overkapping kan een mooie toevoeging geven aan de tuin en de woning. Maak er een ontspannen plek van en maak het perfect voor naar eigen behoeftes om zo een eigen plekje te creëren. Bepaal de juiste samenstelling uit de verschillende opties. Tover de tuin om tot een droomtuin.

 

Wist u dat een veranda bijdraagt aan de comfort van uw huis?

 

Onze veranda’s worden altijd ontwikkeld op een innovatieve manier. Het is ons doel om elke centimeter tuin zo optimaal mogelijk te benutten, en om tegelijkertijd uw wensen werkelijkheid te maken. Hiervoor leveren wij altijd maatwerk. 

Creëer zo uw droomtuin

Waar droomt u van als het om uw tuin gaat? Heeft u in gedachten het plaatje voor een tuinhuis met veranda al helemaal helder? Wordt het een glazen veranda met veranda zonwering? We kunnen u geen ongelijk geven. Een overkapping veranda past bij vrijwel elk tuinhuis of huis. Wanneer u beiden tegelijk gaat bestellen, kunt u uw wensen voor beide producten goed op elkaar afstemmen. Er zijn namelijk verschillende onderdelen waaruit u kunt kiezen bij het samenstellen van de veranda overkapping en het tuinhuis. Er zijn verschillende opties voor de kleur, stijl, dak, en grootte. Naast de standaard opties kunnen er ook nog diverse extra’s toegevoegd worden. Als deze keuzes goed op elkaar en de woning worden afgestemd, wordt uw droomtuin werkelijkheid!

Voordelen van de extra’s

Voor de veranda overkapping worden verschillende extra’s aangeboden. Deze extra’s bestaan uit: betonpoeren, verlichting, terraswarmers, schoren en glazen schuifdeuren. De betonpoeren zorgen voor een sterke fundering. Verlichting is gemaakt van led-licht en is ideaal wanneer u ook graag in de avond of juist vroeg in de ochtend onder de veranda overkapping wilt zitten. Terraswarmers zijn erg fijn op de koudere dagen, zodat u wel nog warm buiten kan zitten door middel van de infrarode verwarming. Schoren kunt u gebruiken om uw veranda overkapping aan de voorkant mooi af te werken. De glazen schuifdeuren zijn ideaal wanneer u graag de veranda overkapping wilt afsluiten om zo optimaal afgeschermd te worden van regen en wind. Met alle extra’s kunt u de veranda overkapping helemaal naar zin samenstellen. Kies de extra’s die passen bij uw behoeftes.

 

 

Verschillende plekken om een veranda te plaatsen

Sterker nog, wij zien vaak dat een tuinhuis in combinatie met een glazen veranda of glazen schuifdeuren besteld wordt. Of het bestaande tuinhuis wordt met een tuin veranda overkapping uitgebreid. Een veranda kan een mooie toevoeging zijn voor elke tuin. De plaats van de veranda kunt u zelf bepalen. Aan huis vast, aan een bestaand tuinhuis, aan het eind van de tuin. Niet alleen de plek kunt u kiezen maar ook de extra’s die u nodig heeft voor de veranda. De veranda overkapping past zo bij veel verschillende tuinen. En niet zelden kiezen mensen dan ook meteen glas veranda zonwering erbij. Wanneer u gelijk alle benodigde extra’s besteld bij de veranda overkapping, hoeft u nooit meer opzoek naar bijpassende accessoires. Zo is uw veranda in één keer klaar!

 

Bij Zola kunt u altijd terecht

Hoe we allemaal dat weten? Omdat onze klanten ons dat graag vertellen. Wij houden graag contact met onze klanten om er zeker van te zijn dat alles in orde is met de veranda overkapping. Op deze manier kunnen we helpen wanneer het monteren niet goed lukt of wanneer ze toch nog een extra missen voor de veranda. Wij helpen niet alleen in de showroom bij de aankoop maar ook daarna, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin met veranda. Zo kunnen we andere nog beter adviseren over de aanschaf van hun overkapping veranda of aluminium veranda's. Wij helpe u graag bij de aankoop en erna!

 

 

Waarom Zola? 

✓ Een volledig op maat gemaakte overkapping
✓ Hoge kwaliteit materialen (T6-6063 aluminium)
✓ Vier soorten sierlijsten, dak materialen en kleuren 
✓ Filiaal met showroom
✓ Eigen productie
✓ Tijdloos design
✓ Weinig onderhoud nodig
✓ Snelle levertijd
✓ Eigen merk
✓ Montage optioneel
✓ Marktleider in kwaliteit overkappingen
✓ Gratis meetservice 
✓ Verhoogde taxatiewaarde van uw woning!

Advies van Zola

Bent u geïnteresseerd in een veranda overkapping? Vind u al de verschillende keuzen overweldigend en weet u niet goed welke keuzes de juiste zijn voor uw situatie? Wees gerust want wij willen u graag helpen! Zola heeft een showroom waar u kunt langskomen om de overkappingen te zien en zo een beter overzicht te krijgen wat u wel of juist niet wilt. Daarnaast lopen daar verschillende experts rond die graag al uw vragen willen beantwoorden. Samen met de expert kunt u de meest geschikte overkapping voor uw situatie uitkiezen.

 

 

Bankoverschrijving iDEAL Maestro MasterCard Bancontact PayPal Visa
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!